SATURDAY BRUNCH

Idag började vi dagen med en brunch på Le Pain Quotidien i Beverly Hills. Jättegott och mysigt. Sen strosade vi Rodeo drive upp och ner. Fancy. Minst sagt. Har inte ens råd att sätta foten i nån butik där. Tyvärr alltså.


MARILYN'S GRAVE


DODGERS GAME

Lite bilder från dodgers matchen förra söndagen. Mycket trevligt. Åt lite natchos, köpte en obligatorisk dodgers keps, gjorde vågen 10 gånger på rad och hade allsång. Lite sånt som amerikaner roar sig med. Just ja, kisscam, dancecam och ett frieri också. Men nu kan vi kryssa av det från vår att göra lista!

JOHNNY


05162012

Igår köpte vi biljetter till LA dodgers matchen på söndag (tack för aktivitetsstödet pappa) Alla är så himla taggade! Jag vet ju dock av erfarenhet att baseball inte är så spännande, lite svårt att veta om matchen börjat eller inte. Det ska bli kul i alla fall!


B-WOOD

Tog en promenad i vår hood idag. Gick förbi 5th Helena drive och huset där Marilyn Monroe bodde och dog. Ligger i ett jättemysigt bostadsområde.


YESTERDAY

Här kommer lite bilder från igår, vi åkte ner till SM och dom som tyckte sig ha råd shoppade. Jag hejade på.
San Vicente/Barrington / San Vicente blvd / S Barrington ave / Santa Monica Place / Santa Monica Place&3rd Street Promenade / Art outside of Santa Monica Place

RANDOM

 

 


05092012

Det går inte så bra nu. Ett himla krångel med dom där CSN. Det ska inte vara lätt verkar det som. Måste nu krångla ännu lite mer för att eventuellt kunna få några pengar alls innan terminen är över. Vilket den förresten väldigt snart är. Känns tråkigt faktiskt. Gick in på flygbolagets hemsida och där hade dom börjat räkna ner inför min hemresa. Sad. Det ska dock bli kul att komma hem och träffa alla jag saknar!


RESCUE DOGS


FLEA MARKET

 

 


LAST FEW DAYS

Hejsvejs bloggen. Det var lite glest med uppdateringen här ser jag. Vad har hänt sen sist då? Skolan rullar väl på, det är inte så långt kvar nu. Tråååååååkigt. Två helger i rad har vi varit på marknad i Hollywood där dom har så sjukt mycket roligt. Vintage kläder, nya kläder, gamla prylar osv osv. Sen har vi även varit in i samma hund rescue center där vi har busat, gosat och promenerat hundar. Mys!


CUTEST VIDEO


RSS 2.0